Kezdőlap
 
FELHÍVÁS!
 
Tájékoztató!„GONDTALANUL”Szolgáltató
Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
 
FELHÍVÁS!

Tisztelt Gazdatársak!Az elmúlt években jelentős vadkárt szenvedtek a gazdálkodók, elsősorban a napraforgóvetésekben. A Települési Agrárbizottság felvállalta, hogy közvetít, és adatot szolgáltat a helyi vadásztársaságnak a napraforgóvetésekről a vadkár megelőzése érdekében. A Vadászati Törvény rendelkezései a földtulajdonosok (földhasználók) és a vadászatra jogosultak között együttműködési kötelezettséget ír elő. Amennyiben bármelyik fél a törvényben írt kötelezettségét - legyen az akár a másik fél értesítése, akár a kár megelőzésével kapcsolatos kötelezettségek - nem teljesíti úgy a bekövetkezett vadkár az ő terhére esik.
A vadászati Törvény a vadkár elhárításában 2017.03.01. után több feladatot ró a vadászatra jogosultra, jelen esetben a Bárándi Vadásztársaságra.
Bővebben...
 
Lakossági Fórum!


Felhívás!

Tiszelt bárándi lakosok és további partnerek!
Tájékoztatom önöket, hogy Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete
2017 április 13. napján 18:00 órai kezdettel a piaccsarnok épletében
LAKOSSÁGI FÓRUMOT tart!A lakossági fórummmal kapcsolatos mellekletek:

1,  melléklet,
2,  melléklet,
3 , melléklet,

 
 
Felhívás!

FELHÍVÁS


A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság EFOP-2.2.2.-17 kódszámú - "Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás" című felhívásra benyújtandó pályázattal kapcsolatosan Dr. Verdó György, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Hajdú-Bihar Megyei Kirendeltségének igazgatója  a lakosság részére tájékoztatást tart.

 

Helyszín: Debreceni Szociális Szolgáltató Otthon - Bárándi Humán Szolgáltató Otthona 4161, Báránd, Hangás dűlő

Időpont: 2017. március 30. (csütörtök) 11.00 óra

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! 


A nagylétszámú intézményi ellátási forma kiváltásának, és magas minőségű, hozzáférhető közösségi alapú ellátási formák kialakításának megvalósítására.
A Felhívás címe:
Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás
A Felhívás kódszáma: EFOP – 2.2.2 – 17

A felhívás letölthető (pdf)

Bővebben...
 
Alkotói Pályázat

ALKOTÓI PÁLYÁZAT 2017

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatot hirdet óvodások, általános iskolások és középiskolások részére. A felmenő rendszerű pályázatra az iskolások a 6-10 éves, a 11-14 éves, valamint a 15-18 éves korcsoportban küldhetnek alkotásokat.

A pályázat letölthető (pdf)
 
Katonai Toborzó

Stabil munkahely, emelkedő bérek
Új távlatok a Magyar Honvédségben


Az elmúlt huszonhat év legnagyobb honvédelmi és haderő-fejlesztési programjának elindítását jelentette be a közelmúltban dr. Simicskó István honvédelmi miniszter. A haderő társadalmi kapcsolatainak szorosabbra fonása, illetve a tervezett technikai fejlesztések mellett folytatódik a katonák ütemezett illetményemelése is. Ennek kapcsán próbáltunk annak utánajárni, mennyire lehet vonzó a katonai pálya a munkát keresőknek......
Bővebben...
 
Fiatal házasok lakáshoz jutás támogatása

Fiatal házasok első lakáshoz jutási települési támogatása

 

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő - testülete 37/2017. (03.23.) számú KT határozatával úgy döntött, hogy megalkotja a fiatal házasok első lakáshoz jutási települési támogatását, s elhatározta a szükséges jogszabály megalkotását. A település lakosainak megkereséseire, a gazdasági programmal és a település teljesítőképességével összhangban, javaslatomra előterjesztésre került a legutóbbi testületi ülésen a fiatal házasok első lakáshoz jutásának támogatási formája, mely vissza nem térítendő és visszatérítendő anyagi hozzájárulással segítené a fiatalok helyben maradását, letelepedését. A pontos jogosultsági feltételek és támogatási kritériumok megalkotásához azonban a település lakosainak segítségét szeretnénk kérni, ezért úgymond társadalmasításra bocsájtjuk a kezdeti rendelet - tervezet szövegét....

Bővebben...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Találatok 91 - 99 / 324