Kezdőlap
 
Alkotói Pályázat

ALKOTÓI PÁLYÁZAT 2017

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatot hirdet óvodások, általános iskolások és középiskolások részére. A felmenő rendszerű pályázatra az iskolások a 6-10 éves, a 11-14 éves, valamint a 15-18 éves korcsoportban küldhetnek alkotásokat.

A pályázat letölthető (pdf)
 
Katonai Toborzó

Stabil munkahely, emelkedő bérek
Új távlatok a Magyar Honvédségben


Az elmúlt huszonhat év legnagyobb honvédelmi és haderő-fejlesztési programjának elindítását jelentette be a közelmúltban dr. Simicskó István honvédelmi miniszter. A haderő társadalmi kapcsolatainak szorosabbra fonása, illetve a tervezett technikai fejlesztések mellett folytatódik a katonák ütemezett illetményemelése is. Ennek kapcsán próbáltunk annak utánajárni, mennyire lehet vonzó a katonai pálya a munkát keresőknek......
Bővebben...
 
Fiatal házasok lakáshoz jutás támogatása

Fiatal házasok első lakáshoz jutási települési támogatása

 

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő - testülete 37/2017. (03.23.) számú KT határozatával úgy döntött, hogy megalkotja a fiatal házasok első lakáshoz jutási települési támogatását, s elhatározta a szükséges jogszabály megalkotását. A település lakosainak megkereséseire, a gazdasági programmal és a település teljesítőképességével összhangban, javaslatomra előterjesztésre került a legutóbbi testületi ülésen a fiatal házasok első lakáshoz jutásának támogatási formája, mely vissza nem térítendő és visszatérítendő anyagi hozzájárulással segítené a fiatalok helyben maradását, letelepedését. A pontos jogosultsági feltételek és támogatási kritériumok megalkotásához azonban a település lakosainak segítségét szeretnénk kérni, ezért úgymond társadalmasításra bocsájtjuk a kezdeti rendelet - tervezet szövegét....

Bővebben...
 
FELHÍVÁS!
 
TOBORZÓ!

A Püspökladányi Rendőrkapitányságon
március 29-én 15:00 órától nyílt nap kerül megrendezésre.


Kapcsolattartó: Ferenczik Ferenc r.alezredes rendészeti osztályvezető
                         tel: 06-30-3826-537


 
Tájékoztatás!
 
Tájékoztató!

Tájékoztató munkalehetőségről

A TERM - CO ZRT munkalehetőséget  kínál  szakképzett  és  szakképzettséggel  nem rendelkező  férfi  és  női  munkavállalóknak  a  földesi  konzervgyárában  szezonális  jellegű munka végzésére.
Foglalkoztatási időszak: 2017. június 01-tól, november 30-ig.

A tájékoztató letölthető (pdf)

 
MEGHÍVÓ!M e g h í v ó

 
Báránd Község Képviselő-testülete 2017.03.23-án (csütörtök)14:00 órai kezdettel rendes ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 82 - 90 / 311