Kezdőlap
 
Ebzárlat
 
Pályázati felhívás!
 
MEGHÍVÓ!


M e g h í v ó

Báránd Község Képviselő-testülete 2017. szeptember 07-én (csütörtökön) 07.30-kor rendkívüli ülést tart,
melyre ezúton tisztelettel meghívom. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme
Bővebben...
 
Indul a PIAAC felmérés Magyarországon

Indul a PIAAC felmérés Magyarországon

2017. szeptember 1-jén indul a PIAAC (Programme for the International Assessment of Adult Competencies – Nemzetközi Felnőtt Képesség- és Kompetenciamérési Program) felmérés Magyarországon, amelynek keretében 6000 felnőtt magyarországi lakos készség- és kompetenciaszintjét mérik fel a kérdezőbiztosok a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából az elkövetkező 8 hónap alatt. A reprezentatív felmérés a GINOP-6.2.1-VEKOP-15-2015-00001 azonosító számú „Részvétel az OECD Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérése Programjában (PIAAC)” elnevezésű kiemelt projekt keretében valósul meg.
A projekt célja a felnőttek készségeiről készített eddigi legátfogóbb nemzetközi kutatásban történő részvétel, valamint az eredmények hazai, illetve nemzetközi publikálásának, az erre épülő kutatásoknak, továbbá új, kompetencia alapú képzési programok kifejlesztésének elősegítése.
A projektet a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Központi Statisztikai Hivatal konzorciumi együttműködés keretében valósítja meg. A konzorcium vezetője a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal.

Bővebben...
 
Országgyűlési képviselő fogadóórája
Országgyűlési képviselő fogadóórája


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosokat, hogy
Bodó Sándor képviselő Úr
2017. szeptember 6-án (szerdán) 08:00-10:00 óráig fogadóórát tart,
a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében.
 
ME G H Í V Ó !

M e g h í v ó

Báránd Község Képviselő-testülete 2017. augusztus 24-én (csütörtökön) 08.00 órai kezdettel rendes ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme.
A meghívó letölthető. (pdf)

 
Öngondoskodás tudatosítása !
Dől a fa!

A nyári időjárás nem a szebbik arcát mutatja, jelentős számú műszaki beavatkozáshoz riasztották ebben a nyári hónapokban a megye tűzoltóit. Amennyiben az idősebb fák belsejében lévő korhadás előrehaladott, veszélyt jelent a gyalogos- és gépjárműforgalomra. A személyi sérülés mellett jelentős anyagi károkat tud okozni egy-egy letört faág a parkoló autókban is.

Bővebben...
 
FELHÍVÁS!
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 55 - 63 / 324