Kezdőlap arrow Időközi Választás 2012
 
Időközi Választás 2012

 
Hírdetmény a választási szervekről.Hírdetmény az önkormányzati képviselő és polgármester választással kapcsolatosan.
 

Tájékoztató az önkormányzati képviselő és polgármester választáshoz kapcsolódóan a polgármester- és képviselő-jelöltek nyilvántartásba vételéről.

 

Határozat a 2012 időközi önkormányzati, egyéni képviselő választáshoz, az érvényes jelöléshez szükséges ajanlasok számárol. (pdf)

 

Tájékoztató a jelölő szervezetek részére

 

 I. Adatvédelmi nyilvántartásba történő bejelentkezés:

A 2012. évi időközi önkormányzati választás kapcsán tájékoztatjuk a Tisztelt jelölő szervezeteket, független jelölteket, hogy az ajánlószelvények gyűjtésének megkezdését megelőzőenbe kell jelentkezniük a mellékelt kérelem nyomtatvány kitöltése útján az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 65-68.§-ai szerinti, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által vezetett adatvédelmi nyilvántartásba. Az adatlap és tájékoztató: www.naih.hu oldalon is megtalálható.

Az adatkezelés csak a nyilvántartásba történő bejelentkezést követően, az Adatvédelmi Hatóság határozatának birtokában kezdhető meg!


Felhívom a jelölő szervezetek, valamint a független jelöltek figyelmét, hogy a kérelem benyújtásakor a kitöltött nyomtatványon - a határidők rövidségére, és az adatkezelés specialitására tekintettel - jelezzék az Adatvédelmi Hatóság részére a nyilvántartásba vétel sürgősségét.

II. Jelölő szervezet bejelentése:

A jelölő szervezet bejelentését a P nyomtatvány kitöltésével és személyes leadásával vagy postai megküldésével kell megtenni. A nyomtatványhoz mellékelni kell az egyesületek bírósági nyilvántartásából a bíróság által 2012. április 04-ét követően kiállított kivonatot.

A jelölő szervezetet a helyi választási bizottság a bejelentését követő 2 napon belül veszi nyilvántartásba.

Jelöltet, csak a fentiek szerint bejelentett, és a helyi választási bizottság által nyilvántartásba vett jelölő szervezet állíthat!

III. Jelölt bejelentése:

Jelöltet csak a helyi választási bizottság által nyilvántartásba vett jelölő szervezet állíthat.

A jelöltet2012. május 11. 16.00 óráig lehet bejelenteni a helyi választási bizottságnál. A bejelentést az E jelű formanyomtatványon kell megtenni, mellékelve az ajánlószelvényeket. 

A jelöltet a helyi választási bizottság a bejelentését követő 2 napon belül veszi nyilvántartásba.  


A nyomtatványok papír alapon az Önkormányzat titkárságán átvehetőek, illetve a hivatkozott jogszabályokban megtalálhatóak.


Mellékletek:


Kérelem adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételéhez (doc)

E jelű nyomtatvány
(doc)

P jelű nyomtatvány (doc)

Kitöltési útmutató az adatvédelmi nyilvántartásba vételi kérelemhez (pdf)