Kezdőlap
 
Közös Hivatal
                                                                     

 

T á j é k o z t a t á s

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete, valamint Tetétlen Község Önkormányzat Képviselő-testülete a vonatkozó jogszabályban foglaltaknak megfelelően minősített többséggel úgy döntött, hogy 2013. március 1. napjától közös önkormányzati hivatalt hoz létre, Bárándi Közös Önkormányzati Hivatal elnevezéssel.

A Bárándi Közös Önkormányzati Hivatal megalakulása kizárólag, Báránd és Tetétlen községek polgármesteri hivatalainak, hivatali szerkezet átalakítását jelenti. Egyéb tekintetben nem érinti sem az önkormányzatok, sem a település szervezetét, működését.

A Bárándi Közös Önkormányzati Hivatal 2013. március 1. napjától kezdődően működését a megszokott két ügyintézési helyszínen kezdi meg:

- 4161 Báránd, Kossuth tér 1. szám alatt;

- 4184 Tetétlen, Kossuth u. 65. szám alatt;

A Bárándi Közös Önkormányzatai Hivatal Tetétlen településen állandó kirendeltséget működtet, a Bárándi Közös Önkormányzati Hivatal Tetétleni Kirendeltsége elnevezéssel.

A fenti lehetőségek biztosítják hogy mindkét településen a lakosok a felmerülő igazgatási, adóigazgatási, szociális, pénzügyi és házipénztárral kapcsolatos, valamint egyéb helyi jellegű ügyeiket, a megszokott módon, helyben tudják továbbra is intézni.

Az ügyfelek kényelmének és minél teljesebb körű kiszolgálásának, valamint a lakosság zavartalanságának biztosítása érdekében az ügyfélfogadás mindkét településen változatlan marad, így a kérelmek benyújtásának helyszíne és rendje sem változik.

B á r á n d, 2013. január 18.

Tisztelettel:

Dr. Kiss Gyula

jegyző

 
< Előző   Következő >